Skip to main content

Presentació Director Esportiu

A pesar de la seua joventut, Dani Castellanos Senent és un entrenador experimentat. Amb només 30 anys d’edat, el tècnic de Benimaclet compta amb una dilatada experiència en el futbol local i sobretot en l’internacional. Ara, després de diverses experiències al voltant del món, Castellanos s’ha convertit en el nou Director Esportiu de l’ambiciós projecte per a la campanya 2020/21 del Foios Atlètic CF.

Dani arriba a l’entitat per a assentar el projecte esportiu tant pel que fa al futbol base com al primer equip, el qual en el curs 2019/20 ha militat en el grup II de Primera Regional i tindrà com a objectiu en el pròxim exercici el seu ascens a Regional Preferent.

Dani Castellanos arriba al Foios Atlètic després d’una experiència en el futbol dominicà. No obstant això, es va veure truncada per la pandèmia del COVID-19. Allí exercia de segon entrenador en el Club Atlètic Pantoja de la màxima categoria de República Dominicana, club amb què es va proclamar campió de la Supercopa LDF 2020 i amb el que va aconseguir també una reeixida classificació per a la Champions de la CONCACAF 2020.

Abans de la seua experiència en la República Dominicana, Dani Castellanos va estar durant dos temporades en el futbol xinés, concretament en el Shenzhen FC Kaisa Lefire International, on va exercir de director tècnic i de metodologia en una aventura que va emprendre previ pas per algunes de les escoles més prolífiques i reconegudes del futbol valencià com són les del Llevant UD o el CD Serrans entre altres.

#direccioesportiva, #esforçblau, #foiosatletic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *