Skip to main content

Canvis a la Directiva

Nou canvi en la directiva del Foios Atlètic CF.

La nova era del Foios arranca amb canvi en l’organigrama institucional i arriba amb molta il·lusió i canvis en la Junta directiva. Es tracta d’un projecte ambiciós en totes les àrees tant esportives com institucionals.

El nou president és Toni Palau, ex-jugador del Foios i que va compartir vestuari amb algun dels mítics jugadors que han passat pel Foios com ara Javi Sanchis (Villarreal,VCF i Castelló), Emilio Ibáñez (VCF), Rifaterra (Olimpic), igual que molts dels integrants de la nova Junta esportiva.

La nova Junta arriba amb nous projectes esportiu per al club i consolidar el treball començat pels anterior directius, que al llarg de molt de temps han lluitat per fer del Foios Atlètic un club referent de la província.

#directiva, #esforçblau, #foiosatletic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *