Skip to main content

El nostre club

Els principis

L’any 2011 un grup de pares va decidir refundar el Foios C.D. sota el nou nom de Foios Atlètic C.F. Es va crear una nova directiva formada per pares amb la presidència de Paco Cabo i una directiva formada per Robert Bruixola, Santi Santamaría, Paco Chulvi i un llarg etc. Van començar a treballar des de zero per a crear una estructura sòlida i de futur per al futbol a Foios. Al llarg dels anys el club ha anat creixent des de les categories més baixes, pujant fins a cotes més altes, arribant a tenir un equip en lliga preferent juvenil.

Es van assentar les bases per a la consolidació d’una manera de treballar organitzada i efectiva per al dia a dia amb els jugadors de totes les categories. Al llarg dels anys van anar millorant les instal·lacions del club amb la col·laboració de l’Ajuntament de Foios com els vestidors, la calefacció, nova il·luminació, etc.

Fins ara

Després de molts anys de treball i insistència per part de president Paco Cabo i de la seva junta directiva a l’ajuntament, s’ha aconseguit materialitzar un somni de club: tindre una gespa nova i en condicions favorables per a practicar el futbol. Estarem eternament agraïts a la feina i compromís de l’alcalde Sergi Ruiz i de la Regidora d’Esports Mari Carmen Cabo i a tot el ple de l’Ajuntament de Foios.

A partir d’aquesta temporada 20/21 hi ha hagut una transició de la junta directiva prenent el relleu un nou equip humà que prendrà les regnes de club, presidit per Toni Palau. Aquesta nova junta ve amb moltes ganes de continuar amb el treball que s’ha anat realitzant durant aquests anys per seguir la línia marcada des de la seua creació.