Skip to main content

Mobles Ciurana

Seguint la ronda de visites als nostres col·laboradors vam tindre el plaer de visitar a Mobles Ciurana.

Mobles Ciurana és una empresa familiar fundada a principis del segle XX. Ubicada en un antic molí fariner, en plena Horta Nord, on podràs trobar una detallada exposició de mobles de tots els estils, acompanyada d’una atenció al client i d’un servei de muntatge especialitzat.

“En Mobles Ciurana hem participat i hem fet sempre costat a l’esport durant almenys tres generacions familiars. Hem fet ús i creiem, sense cap mena de dubte, que el treball en equip, el compromís i l’esforç, són característiques essencials per a la pràctica de qualsevol esport d’equip, i és un autèntic plaer ser un dels col·laboradors i participar en un projecte esportiu jove, en creixement, que forma, que millora i que sobretot, es diverteix desenvolupant una activitat esportiva que apassiona.”

Moltes gràcies a la família Ciurana per formar part de la família del Foios Atlétic CF

www.moblesciurana.es

#col.laboradors, #esforçblau, #foiosatletic, #moblesciurana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *