Skip to main content

Suspensió temporal de la competició

𝚂𝚄𝚂𝙿𝙴𝙽𝚂𝙸ó 𝚃𝙴𝙼𝙿𝙾𝚁𝙰𝙻 𝙲𝙾𝙼𝙿𝙴𝚃𝙸𝙲𝙸ó 𝙵𝟾:
Arran dels últims esdeveniments que han anat succeint-se els darrers dies, amb el toc de queda establit pel govern central i les noves restriccions aprovades per la Generalitat a conseqüència de les males dades epidemiològiques a la nostra comunitat; comporten la suspensió temporal de totes les competicions federades de les edats pertanyents a les estapes d’Educació Infantil i Primària (categories de futbol 8 de l’any 2014 al 2009), tot això amb efectes des de hui fins al 31 de gener.
No obstant això, els entrenaments continuaran efectuant-se amb total normalitat i rigorositat sanitària perquè els xiquets puguen continuar mantenint l’activitat física tan important per a la seua salut.
Des de la direcció esportiva del Foios Àtletic C.F. lamentem haver de traslladar-vos aquestes males notícies, però confiem que a partir del 31 de gener es podrà tornar a rependre la competició.

#esforçblau, #foiosatletic, #totsjuntscontralacovid19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *